ESTRENEM NOVA WEB

2019-06-13

A Centre Veterinari Badal de Barcelona estem d'estrena! Tenim una pàgina renovada, amb continguts nous en un espai acollidor i familiar al nostre web. Hem creat un espai pensant en tu i en seguir oferint-te el millor servei veterinari a Sants de Barcelona, ​​ara també a internet.

Ens vols conèixer  millor? La nostra nova web et permetrà navegar d'una forma fàcil i accessible perquè trobis tota la informació que busques. Hem renovat seccions, amb un aspecte més fresc i actual per conèixer al nostre equip professional, les nostres modernes instal·lacions i els detalls de l'àmplia oferta de serveis que t'oferim per tenir cura de la salut i benestar de la teva mascota.

Visita'ns! T'informarem de les nostres campanyes i de les nostres novetats perquè puguis beneficiar-te de descomptes i promocions. A més, al nostre blog publicarem periòdicament informació, recomanacions i consells que et seran útils.

I recorda que pots contactar amb nosaltres si necessites qualsevol informació o assessorament sobre la cura de la teva mascota. Esperem que formis part de la nostra gran família!VISITA LA WEB