CURES BÀSIQUES PER AL PÈL DE LA TEVA MASCOTA

2020-12-01

Si volem que la nostra mascota gaudeixi d'un pèl sa, net i en bones condicions, és important llegeixis aquestes recomanacions senzilles de dur a terme. 

Raspalla'l cada dia 

Et recomanem que raspallis al teu gos o gat com a mínim un cop al dia, per tal d'eliminar la brutícia externa i mantenir-lo lliure de nusos. Has de pensar que un cop el pèl estigui brut o bé se li hagin fet nusos tot et serà molt més difícil, i probablement et toqui tallar sense necessitat.

Quan ho he de fer?

Sempre que puguis abans i després que hagi fet exercici, bé sigui en un passeig pel camp o en un parc de la ciutat, bàsicament perquè és el moment que més probabilitat té perquè se li facin alguns nusos.

Els nusos són zones molt propenses a acumular brutícia i humitat, això pot provocar greus dermatitis i ser un possible focus de paràsits. A més, si no s'atenen i el nus es fa gran, pot acabar produint al nostre gos estrebades i per tant, dolor.


Una bona higiene de les nostres mascotes no només els protegirà a elles, també als membres de la família


Molta atenció a les oïdes

Independentment del que pensem, el pèl que s'acumula a l'interior de les orelles de moltes mascotes, respon a una defensa natural contra cossos estranys, tot i que per aquest motiu poden arribar a acumular més cerumen (cera) el que provocarà que puguin embrutar més freqüentment. Per aquest motiu i si volem evitar mals majors com una otitis, hem de tenir el bon hàbit de revisar i netejar mínim un cop a la setmana les oïdes de la nostra mascota.

Un cop al mes a la perruqueria

Mantenir un adequat cura del pèl i la pell de les nostres mascotes és fonamental per al seu benestar i qualitat de vida. Des d'un raspallat regular, passant per les desparasitacions freqüents contra els paràsits externs, fins als banys amb productes cosmètics adaptats a les seves necessitats. Aquestes cures permeten que els nostres animals de companyia visquin molt més sanes i convisquin amb nosaltres amb més tranquil·litat.

Primer és la salut i després és l'estètica, encara que tots dos no han d'estar renyits si aquestes cures els deixem en mans de veritables professionals. Amb els nostres serveis de perruqueria i estètica vostres mascotes estaran ateses, cuidades i molt guapes.

Per a aquelles mascotes que fan més exercici i gaudeixen més temps a l'aire lliure, recomanem que regularment visitar la nostra perruqueria canina i felina de Sants a Barcelona. Els farem una revisió i us aconsellarem que tractament se li ha de realitzar.