Nosaltres

Què fem

Volem que el Centre Veterinari Badal i el seu personal et transmeti la tranquilitat que en tot moment intentarem fer el millor per a les vostres mascotes; sabem com d'importants són per vosaltres i per això posem tot el nostre coneixement i capacitats a la vostra disposició.

Mª Àngels del Río Sáez: "Des de petita tenia clar que de gran volia ser veterinària i dedicar-me en cos i ànima a aquests éssers excepcionals que tant ens donen a canvi de tant poc. Ara, la millor prova que no em vaig equivocar és que no sabria què fer en aquesta vida si no exercís aquesta fantàstica professió".

 

Carol Roma Calvarons: "Sempre he sabut que volia treballar en alguna cosa relacionada amb els animals. Primer vaig estudiar per ser educadora canina (2 anys) i en aquest temps vaig descobrir la professió de perruquera. Em vaig apuntar a un curs de perruqueria i va ser llavors quan vaig tenir clar el que volia acabar fent. En acabar el curs vaig començar a treballar a Animalons...  i aquí segueixo!".

 Per què confiar en nosaltres?

Ambient familiar

Procurem ser propers als clients i relacionar-nos-hi com si fossin part de la nostra família. Probablement no tos els dies els tenim bons però… aixó també passa a les millors famílies…

Experiència

Portem molts anys en aquest ofici i aportem la nostre humild experiència. A força de treballar amb els animals vas aprenent a entendrel’s i aixó et facilita un bon maneig a l’hora de tractar-los.

Tot en un

Hem intentat donar tots aquells serveis al nostre abast que poden ser útils pels nostres clients (perruqueria, consultori veterinari, botiga d’accesoris i alimentació…). Si alguna cosa no la tenim, intentem ajudar-vos a poder-la aconseguir.

Preus ajustats

Hem de viure d’aixó!. Però hem intentat ser justos en tenir una bona relació qualitat-preu